Home » 3G Router Kopen

3G Router Kopen

 

Wilt u een 3G router kopen dan vindt u bij Delmation products een uitgebreid assortiment. Wij bieden u graag hulp en ondersteuning bij het kiezen van de juiste 3G router en benodigde accessoires. De support engineer van Delmation kan u adviseren over alle aspecten van de aanschaf en het gebruik van 3G routers en andere apparatuur. Een 3G router kan op tal van manieren worden geconfigureerd en de toepassingen zijn eindeloos. Naast het uitgebreide assortiment 3G routers vindt u bij Delmation ook een gevarieerd assortiment 4G routers en allerlei andere producten op het gebied van internetverbindingen. Wij helpen u graag, adviseren op maat en kunnen ook toepassingen op maat voor u ontwikkelen.

3G routers bekijken

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Over ons
  2. Advies online 3G router kopen
  3. Soorten 3G routers
  4. Delmation: uitgebreid assortiment
  5. Contact

Over Delmation

Delmation Products levert sinds 1989 oplossingen ten behoeve van industriële projecten. De producten van Delmation worden dan ook vooral in vraagstukken met oog op datacommunicatie en besturingsvraagstukken toegepast. Gezien de vele mogelijkheden die samengaan met onze producten, bieden wij continu ondersteuning en service. Door onze kennis en ervaring hier aan toe te voegen kunnen wij u een duurzame samenwerking garanderen!

Advies bij online 3G router kopen

Tegenwoordig worden steeds meer producten online gekocht en verkocht, maar u wilt uiteraard geen verkeerde keuzes maken. Daarom biedt Delmation naast de uitgebreide productomschrijvingen per product ook online aankoopbegeleiding door mensen met kennis van zaken. Onze support engineer adviseert u bij de opzet van uw project voor zover het de aanschaf van een 3G router (of andere router) betreft. Klanten die voor de eerste maal een 3G router kopen hebben vaak vragen die wij snel kunnen beantwoorden dus aarzel niet uw vragen te stellen. Denk hierbij aan vragen over veilige verbindingen voor uw apparatuur, de VPN-cloud en vragen over de benodigde configuratie.

Delmation is gespecialiseerd in de verkoop en toepassingen van alle soorten draadloze verbindingen waaronder bijvoorbeeld ook LoRa en LoRaWAN. Wij adviseren u graag wat voor uw onderneming, project of toepassing de beste oplossing is.

  079 – 342 20 41

Soorten 3G routers

Bij Delmation kunt u terecht voor allerlei modellen als u een 3G router wilt kopen. Op de website staat per product uitgebreid vermeld wat u mag verwachten. Kijk bijvoorbeeld naar de Robustel 3G router type R3000-L3H voor HSUPA/UMTS. Deze 3G router is geschikt voor industrieel gebruik en kan op een DIN-rail of bodemplaat worden gemonteerd. Deze 3G router is eenvoudig te configureren via interne webpages en biedt tal van mogelijkheden waaronder OpenVPN, dual SIM, firewall, NAT-tabel, sms-functies en bewaking hoog dataverkeer.

Een andere mogelijkheden is de Industriële 3G router, geschikt voor externe antennes, R2000-3P-WIFI. Deze, eveneens, industriële 3G router met WIFI is voorzien van 2x LAN poort en dual SIM en heeft een metalen behuizing. Met de dual SIM bent u verzekerd van redundantie voor beveiliging van hoog dataverkeer of voor roaming. Andere specificaties van dit type 3G router zijn onder meer: uitgebreide firewall-instellingen, NAT-tabellen/port forwarding, auto reboot of periodieke reboot of reboot via SMS- webinterface of via management software. Er zijn veel mogelijkheden voor het instellen van de diverse verbindingen waaronder OpenVPN en IPsec.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van het uitgebreide aanbod 3G routers die u bij Delmation kunt kopen en daarbij wijzigt ons aanbod zich voortdurend. Wij beschikken altijd over de nieuwste modellen.

Overzicht 3G routers

Delmation voor een uitgebreid assortiment

Bij Delmation kunt u een 3G router kopen, maar ook bijvoorbeeld een 4G router kopen, 3G en 4G routers met POE, 3G en 4G modems, andere internetverbindingsmogelijkheden en alle benodigde accessoires aanschaffen. Denk bij de accessoires aan een Vandal Proof kast-antenne, een puck-antenne voor 3G en 4G routers voor kastmontage, buitenantennes, industriële antennes, een magneetvoetantenne of een wall mounting kit.

Naast de 3G routers en andere routers en de accessoires vindt u bij Delmation ook tal van mogelijkheden voor speciale toepassingen. Bijvoorbeeld programmeren PLC, remote service en beheer op afstand met een 3G/4G router of een 3G router voor camerabewaking. Delmation is ook uw adres voor bijzondere toepassingen zoals een GPRS modem voor het van een afstand uitlezen van meterstanden, voor routers voor in automaten, in auto’s of vrachtwagens en 3G routers voor het uitlezen van automaten via een GPRS modem.

Wilt u een 3G router kopen of een andere router, heeft u behoefte aan advies op maat of begeleiding bij het koopproces neem dan gerust contact op met Delmation Products. Wij adviseren en informeren u ook graag vrijblijvend. Neem gemakkelijk contact op met Delmation via telefoonnummer 079 – 342 20 41 of e-mailadres info@delmation.nl. Wij denken graag met u mee!

 

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!