Home » 4G Router Kopen

4G Router Kopen

 

Als u een geschikte leverancier zoekt voor het kopen van een 4G router dan bent u bij Delmation Products aan het goede adres. Naast een uitgebreid assortiment 4G routers kunt u bij ons terecht voor onder meer 3G routers, modems zowel voor 3G als 4G en voor een groot assortiment accessoires.

Delmation Products biedt u ook graag alle hulp en ondersteuning bij het aankoopproces. In onze webshop vindt u een overzicht van het gehele assortiment en per product is een uitgebreide specificatielijst voorhanden. Wij begrijpen het echter als u ondanks deze uitgebreide informatie nog vragen heeft en wij staan dan ook graag klaar uw vragen te beantwoorden. Wij beschikken over een team deskundigen die uw vragen snel en deskundig kunnen beantwoorden!

4G routers bekijken

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Grote keuze uit 4G routers
  2. Enkele voorbeelden van 4G routers
  3. Delmation Products en het assortiment
  4. Contact

Grote keuze uit 4G routers

Kies bij Delmation Products uit verschillende modellen als u een 4G router wilt kopen. Met een 4G router kunt u op een gemakkelijke en efficiënte manier een draadloze verbinding met het internet tot stand brengen. Een 4G router is geschikt voor bedrijven die een snelle en veilige internetverbinding willen gebruiken voor onder meer cameratoezicht en remote support van en toegang tot hun machines en installaties. In de huidige, steeds sneller digitaliserende wereld is het belangrijk om als bedrijf niet achterop te raken. Het is dan ook logisch dat de vraag naar snelle netwerk-onafhankelijke internetverbindingen stijgt en daarmee ook de vraag naar functionele routers die moderne technologieën ondersteunen.

Bij Delmation kunt u terecht voor een 4G router die aansluit op uw specifieke wensen en behoeften:

  1. 4G LTE routers;
  2. Routers met meerdere LAN poorten;
  3. Dual Sim mogelijkheden;
  4. Routers met meerdere POE poorten;
  5. Routers met 2x cellular module.

Enkele voorbeelden van 4G routers

Het aanbod 4G routers bij Delmation is uiteraard onderhevig aan wijzigingen. Wij gaan voortdurend mee in de ontwikkelingen en beschikken daarom altijd over producten die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. Kijk bijvoorbeeld naar de 4G routers van Robustel, type type R3000-L4L voor LTE. Deze industriële 4G-router/modem kan op een DIN-rail of bodemplaat worden gemonteerd, heeft een SMA antenne connector (waarmee een externe antenne mogelijk wordt). Deze 4G-router is de snelste 4G-router van dit moment (2018) en zeer aantrekkelijk in prijs. Kiest u voor “4G router kopen” en zoekt u een scherp geprijsde maar moderne router? Deze router kan zelfs worden gereboot via een SMS-bericht.

Een tweede voorbeeld voor 4G router kopen is de nieuwe R2000-DUAL: een 4G POE-router van Robustel, uitgevoerd met 2 SIM-sloten (1x cellular). Deze router heeft naast 1x WAN-poort en 1x WIFI ook 4 POE LAN-poorten en daarmee speciaal geschikt voor applicaties met cameratoezicht of met bewakingscamera’s. Kijk voor deze en vele andere mogelijkheden als u een 4G router wilt kopen naar het uitgebreide assortiment van Delmation Products.

Overzicht 4G routers

Delmation Products en het assortiment

U kunt bij Delmation Products een 4G router kopen en kiezen uit veel verschillende modellen maar ook kiezen uit een gevarieerd assortiment 3G routers, 3G en 4G routers met POE, 3G en 4G modems, andere internetverbindingsmogelijkheden zoals LoRa en LoRaWan. Ook alle benodigde accessoires voor internet, routers en modems vindt u bij Delmation: een puck-antenne, buitenantennes of een wall mounting kit bijvoorbeeld.

Verder bieden wij ook allerlei mogelijkheden voor speciale toepassingen, óók op maat. Delmation biedt onder meer programmeren PLC, remote service en beheer op afstand met een 3G/ 4G router en bijzondere toepassingen zoals een GPRS modem voor het van een afstand uitlezen van meterstanden.

Wilt u een 3G router kopen of één van onze andere toepassingen? Of wenst u meer informatie over ons uitgebreid assortiment? Bel ons!

  079 – 342 20 41

Contact

Wilt u een 4G router kopen voor in automaten, in auto’s of vrachtwagens, voor het uitlezen van automaten via een GPRS modem? Delmation Products heeft het! Neem gerust contact op met Delmation Products als u hulp wilt of informatie nodig heeft over 4G router kopen. Wij hebben service hoog in het vaandel staan.  Bel ons via 079 – 342 20 41 of stuur een e-mail naar info@delmation.nl. Wij denken graag met u mee!

 

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!