Home » Fanless pc kopen

Fanless pc kopen

 

Wilt u een fanless pc kopen en een uitgebreide keuze hebben uit tal van modellen en uitvoeringen? Kijk dan naar het uitgebreide aanbod bij Delmation Products. Sinds 1989 richt Delmation Products zich onder meer op het leveren van oplossingen voor industriële projecten. Wij zoeken graag naar de nieuwste oplossingen en denken mee, dragen aan, ondersteunen en bieden een uitgebreide service. Wilt u een fanless pc kopen dan kiest u niet alleen uit tientallen mogelijkheden maar u kunt bij ons ook terecht voor producten op maat. Producten geheel afgestemd op uw wensen en eisen op het gebied van elektronica.

Fanless pc’s bekijken

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Uitgebreide keuze bij Delmation Products
  2. Aanbod fanless pc’s
  3. Voorbeelden fanless pc kopen
  4. Contact

Uitgebreide keuze bij Delmation Products

Delmation Products levert voornamelijk producten voor gebruik in datacommunicatie- en besturingsvraagstukken. Denk aan de nieuwste modellen krachtige mini-PC’s die geschikt zijn voor de industriële omgeving of voor gebruik in transportmiddelen zoals trein of vrachtwagen.

Naast het ruime aanbod fanless pc’s kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van internet en internetverbindingen. Veel verschillende 3G routers en 4G routers van A-merken, maar ook voor IoT-oplossingen zoals bijvoorbeeld LoRa sensor-nodes en gateways bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren vrijwel alle producten direct uit voorraad zodat u niet lang hoeft te wachten als u besloten heeft tot aanschaf. Uiteraard vindt u bij Delmation ook een uitgebreid aanbod accessoires. Daarnaast kunnen wij ook software leveren en ontwikkelen. Meer weten over de producten van Delmation Products of heeft u advies en ondersteuning nodig bij uw keuze of het bestelproces? Neem gerust contact met ons op.

  079 – 342 20 41

Aanbod fanless pc’s

De ontwikkelingen op het gebied van elektronica gaan razendsnel waardoor ook het aanbod bij Delmation Products aan veranderingen onderhevig is. Ten tijde van het schrijven van deze tekst (2018) zijn er bijna 100 producten verkrijgbaar bij de afdeling “fanless”. De voordelen van een fanless pc zijn onder meer het verminderen van de downtime, het verlengen van de levensduur van de pc en het verlagen van de onderhoudskosten.
Een fanless pc (=ventilatorloos) wordt passief gekoeld en biedt nog een aantal voordelen ten opzichte van traditionele, met ventilator gekoelde systemen. Zo zijn deze pc’s uitermate geschikt voor gebruik in stoffige, vuile omgevingen. Ze beschikken over eigen, geavanceerde passieve koeltechnologie en SSD opslag waardoor het uiterst betrouwbare, stille computers zijn, zonder bewegende onderdelen.

Voorbeelden fanless pc kopen

Kijk bijvoorbeeld naar de uit voorraad leverbare 15″ panel computer of panel-pc type GOT5152T-834-EU van Axiomtek. Deze industriële computer is voorzien van de krachtige Intel J1900 QuadCore CPU en beschikt over een resistive touchscreen. Zeer geschikt voor inbouwen in het front van bijvoorbeeld een schakelkast of een lessenaar. U vindt alle specificaties van deze fanless pc vermeld bij het product op onze website. Enkele specificaties: 2x Ethernet 10/100/1000Mbps, 2x USB 2.0, 2x USB 3.0, 3x COM (RS232/RS485/RS422), 1x Audio (line-out), 1x VGA, uitbreidingsslot voor WiFi-kaart.

Een ander voorbeeld is de NIS-A986: een krachtige kleine mini-PC die heel goed kan worden gebruikt voor infotainment-toepassingen (signage). Voorzien van de QuadCore CPU J3455 op 2,3GHz (Apollo Lake), een SODIMM slot voor max. 16GB RAM. Opslag vindt plaats op mSATA SSD. De low-cost versie heeft 32GB SSD. Een grotere capaciteit is tegen meerprijs mogelijk. Enkele specificaties: deze mini fanless pc kan 3 schermen aansturen en via HDMI kan een 4K scherm worden aangestuurd. Een zeer geschikte pc voor allerlei communicatie-taken vanwege 2x LAN, 2x COM RS232, 4x USB3.0 en 1x USB2.0.

Kijk voor deze en vele andere tientallen modellen als u een fanless pc wilt kopen naar het aanbod van Delmation Products. Neem gerust contact met ons op als u advies wilt of hulp nodig heeft bij het aankoopproces. Wij informeren u graag en kunnen ook hardware en software op maat leveren.

 

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!