Productgroepen

Categorieën

Home » Leveringen en retouren

Leveringen en retouren

Bestellingen door particulieren en bedrijven à contant:
Aan particulieren en bedrijven zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. Dit is mogelijk door het bestelproces te doorlopen en te kiezen voor Ideal-betaling. U kunt per email of via het contact-formulier ook verzoeken om betaling per bank-overschrijving. Hiertoe zullen we u dan een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Bestellingen door bedrijven op rekening:
Aan bedrijven kunnen wij op rekening leveren nadat een credit check is uitgevoerd en een positieve score voor uw bedrijf is afgegeven. Mocht de score niet voldoende zijn, dan zullen wij verzenden nadat de bestelde goederen vooraf zijn betaald. Hiertoe zullen we u een proforma factuur toezenden en daarbij aangeven dat het product voor u gereserveerd is. Nadat de betaling volledig is ontvangen zullen we de bestelling verzenden.

Retourneren (herroepingsrecht) voor particulieren:
Bestelt u als consument (particulier) dan gelden de volgende regels ten aanzien van het herroepingsrecht:
U hebt het recht om, binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te zenden (herroepingsrecht).
Het herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is.
Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan is het voldoende om een mail te sturen aan info@delmation.nl
U kunt het artikel ook zonder melding vooraf retourneren. In dat geval verzoeken wij u een verklaring in te sluiten in uw retour zending en duidelijk uw naam en adres aan te geven.
U kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is inclusief alle meegeleverde accessoires en het artikel in de originele staat verkeert.
Let op: bij voorkeur de pakbon of factuur meesturen in de verpakking
Aan het retourneren zijn retourkosten verbonden: deze zijn voor uw eigen rekening.
Na ontvangst van de retour bestelling, zullen wij het aanschafbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug storten op uw bankrekening.

Retourneren (herroepingsrecht) voor bedrijven:
Bestelt u als zakelijke klant (bedrijf), dan gelden de volgende regels ten aanzien van het herroepingsrecht.
Delmation Products BV is niet wettelijk verplicht u het herroepingsrecht te bieden, zoals dit geldt voor consumenten (particulieren).
Toch willen wij de mogelijkheid geven een artikel binnen 3 dagen, zonder opgave van redenen, retour te zenden.
Deze mogelijkheid verstrijkt 3 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is. Wilt u gebruik maken van onze retour mogelijkheid dan is het voldoende om een mail te sturen aan info@delmation.nl
Retourzending van artikelen die niet standaard op voorraad worden gehouden en speciaal voor u zijn besteld is voor zakelijke klanten niet mogelijk.
U kunt het artikel alleen terug sturen als het artikel compleet is inclusief meegeleverde accessoires, het zich in de originele onbeschadigde verpakking bevindt en het artikel in de originele staat verkeert.
Let op: bij voorkeur de pakbon of factuur meesturen in de verpakking. Aan het retourneren zijn retourkosten verbonden, deze zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de retour bestelling, zullen wij het aanschafbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terug storten op uw bankrekening.
Als er nog openstaande facturen zijn, storten wij niet terug, maar zullen we het bedrag verrekenen met dit openstaande saldo.

Verzendkosten:
Alle bestellingen met een afleveradres binnen Nederland zullen zonder bijkomende kosten worden verzonden indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan €242,= incl. BTW (€200,= excl. BTW). Voor bestellingen met een lager totaalbedrag wordt €12,10 incl. BTW (€10,= excl. BTW) in rekening gesteld. De verzendkosten zijn daar dan bij inbegrepen.
Voor een afleveradres buiten Nederland: neem contact met ons op voor de verzendkosten.

Bovenstaande regels gelden tezamen met onze Algemene leveringsvoorwaarden. Bij tegenstrijdigheid prevaleren altijd de bovenstaande regels.

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!