Home » Managed ethernet switch kopen?

Managed ethernet switch kopen?

Een managed ethernet switch dient als uitbreiding op uw router en geeft u de mogelijkheid gebruik te maken van meer netwerkpoorten. In tegenstelling tot een unmanaged switch kunt u bij een managed switch de poorten instellen naar wens. Zo kunnen poorten een naam krijgen, de snelheid kan worden bepaald en de poort kan worden beveiligd. Per poort kunnen ook de functies van VLAN, QoS en linkaggregatie worden ingesteld en geconfigureerd. Bij Delmation Products bieden wij een gevarieerd assortiment managed switches. Heeft u voldoende aan alleen uitbreiding van uw netwerk dan kan meestal worden volstaan met de aanschaf van een unmanaged switch. Neem bij twijfel of vragen contact op met Delmation.

Managed ethernet switches bekijken

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Grote keuze uit managed ethernet switches
  2. Delmation Products en assortiment

Grote keuze uit managed ethernet switches

Bij Delmation Products kiest u uit tientallen modellen voor de aanschaf van een ethernet switch. Kies onder meer uit modellen met 5, 6, 16 of 24 poorten. Per product staat precies aangegeven welke de specificaties zijn. Er is ook een ruime keuze uit managed switches met verschillende poorten. Zo is er bijvoorbeeld een managed switch met 4 koperpoorten, 8 POE poorten en 4 SFP poorten. Voor elk bedrijf vindt u bij Delmation Products de oplossing. Onze modellen ethernet switches zijn zeer divers en daarnaast leveren wij ook apparatuur geheel op maat. Voorbeelden van ethernet switches zijn onder meer een 5-port Fast Ethernet ProView Switch, voorzien van 5 x RJ45 poorten, SNMP en Modbus support. Andere voorbeelden zijn de industriële 26 Port Managed Ethernet Switch en de 16FE+4SFP Port Managed Redundant Industrial Switch. Kijk voor deze en tientallen andere modellen managed switches naar ons uitgebreide aanbod.

Delmation Products en assortiment

Delmation Products heeft een uitgebreid assortiment benodigdheden op het gebied van internet en internetverbinding. 2G, 3G, 4G routers en modems, voornamelijk voor toepassingen binnen de industriële omgeving. Managed en unmanaged switches behoren ook tot ons assortiment. Kijk op onze website naar het uitgebreide aanbod en neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of hulp nodig heeft bij het bestelproces. Wij verzorgen ook toepassingen op maat. Bel ons via 079 – 342 20 41 of stuur een e-mail naar info@delmation.nl. Wij denken graag met u mee.

Overzicht managed ethernet switches

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!