Home » Mini pc kopen

Mini pc kopen

 

Steeds vaker wordt gekozen voor een mini pc in plaats van een gewone pc. De voordelen van een mini pc zijn vooral in de industrie doorslaggevend. Delmation Products heeft een ruim assortiment mini pc’s voor industrieel gebruik. Een industriële pc is gebaseerd op hetzelfde concept als een gewone pc maar wijkt op een aantal punten af van het meer gangbare model. Zo is een Industrial pc voorzien van een stevige metalen behuizing – óók als het gaat om mini pc’s. Deze metalen behuizingen zorgen ervoor dat de (mini) pc goed bestand is tegen trillingen en schokken maar ook tegen vuil en tegen vocht. De metalen behuizing doet tevens dienst als passief koelelement.
Elk bedrijf heeft zo haar eigen wensen en eisen en daarom kunt u bij Delmation niet alleen kiezen uit tientallen modellen als u een mini pc wilt kopen maar ook een mini pc op maat laten maken. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

Mini pc’s bekijken

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

  1. Grote keuze uit mini pc’s
  2. Voorbeelden van een mini pc
  3. Voorbeeld Fanless mini pc kopen
  4. Alles op het gebied van pc en internet
  5. Contact

Grote keuze uit mini pc’s

Ten tijde van het schrijven van deze tekst (2018) zijn er bij Delmation Products meer dan 60 verschillende modellen beschikbaar voor mini pc kopen. Het aanbod is bepaald onderhevig aan veranderingen door de technische vooruitgang. Bij Delmation spelen wij voortdurend in op deze veranderingen zodat u bij ons altijd terecht kunt voor de nieuwste modellen en snufjes op het gebied van mini pc’s, internet, internetverbindingen en een grote keuze uit accessoires. Kies daarnaast uit een groot aantal modellen voor front inbouw of voor een monitor of een jump start kit.

Delmation is gespecialiseerd in de verkoop en toepassingen van alle soorten draadloze verbindingen waaronder bijvoorbeeld ook LoRa en LoRaWAN. Wij adviseren u graag wat voor uw onderneming, project of toepassing de beste oplossing is.

  079 – 342 20 41

Voorbeelden van een mini pc

De low-cost Mini-PC NIS-A986 MET QuadCore J3455, met 32GB SSD en 4GB RAM is een geweldig voorbeeld van een moderne mini pc die geschikt is voor vele toepassingen. Het is een fanless pc, een krachtige kleine mini pc die ook kan worden uitgebreid zodat een grotere capaciteit wordt verkregen.
De mini-PC NIS-A986 heeft 2x HDMI en 1x VGA en kan 3 schermen aansturen en via HDMI kan een 4K scherm worden aangestuurd. Omdat deze mini pc beschikt over 2 LAN, 2 COM RS232 en maar liefst 5 x USB is deze pc zeer geschikt voor allerlei communicatie taken.
Wilt u ook gebruik maken van wifi dan kan dat tegen een meerprijs worden ingebouwd.

Kies verder bij Delmation uit verschillende mogelijkheden voor een front inbouw monitor met capacitive touch. Type DTM-3210P-A1E is bijvoorbeeld heel geschikt voor inbouw in het front van een schakelkast en daarmee heel geschikt voor onder meer gebouwbeheer.

Overzicht mini pc’s

Voorbeeld Fanless mini pc kopen

Een prachtige industrie-pc is de Fanless 18,5″ widescreen panel-PC met multi touch van Axiomtek. Deze mini pc is voorzien van multi touch (projective capacitive touch). Hierdoor het front vrijwel vlak is en daardoor heel gemakkelijk te reinigen. Deze pc is onder meer uitgevoerd met een 18,5″ breedbeeld (resolutie 1366 x 768), standaard met 4GB RAM (max. 8GB), 120GB SSD (andere grootte of HDD op aanvraag) en Low power consumption. Geschikt voor onder meer inbouw in een schakelkast of lessenaar en waterdicht. Kijk voor deze en vele andere PC’s en mini PC’s en de benodigde extra’s en accessoires naar het uitgebreide aanbod van Delmation Products als u een mini pc wilt kopen. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen als u hulp nodig heeft bij het aankoopproces of interesse heeft voor een mini pc op maat.

Alles op het gebied van pc en internet

Bij Delmation Products kunt u terecht voor alles op het gebied van pc en internet, voornamelijk voor industrieel gebruik. Op onze website kunt u veel informatie vinden en bij elk product is een uitgebreide productomschrijving beschikbaar.

Wij informeren u graag over onze producten en kunnen u behulpzaam zijn bij mini pc kopen of adviseren over benodigde accessoires, een mini pc op maat of over de benodigde software. Delmation ontwikkelt ook software op maat. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Voor advies, offertes of bestellingen kunt u ons altijd bellen of mailen: wij staan voor u klaar!